Nu tyckte mamma visserligeninte att det var knäck i dom här, men det tyckte jag. Det var lite mer chokladsmak i dom i och för sig, men det var ända som en mandelmussla fylld med knäck och det var precislika gott som det låter
De här påminnermig om en vinterkväll för några år sedan hemma hos Emmelii Stöde. Jag älskar ju sötsaker i alla former, men i bland blir man ju lite extra glad när kakfatet svämmar över av såna här små godingar och den gången hade jag aldrig smakat dem innan
Det här är första gången som jag provar att göra egen likör. Jag använde dock bara hälften av sockret och lite mer valnötter än vad receptet föreskriver
Som du kanske minns så är en av minamatutmaningari år att bli en bättre bagerska. Framför allt har jag fattat tyckte för nattjästa degar då jag varken behöver oroa mig över vätsketemperatur, knådning eller risken för att använda för mycket mjöl
Presenten var given. Vi återanvände ett uppskattat koncept. en kalasmåltid för födelsedagsbarnet med hustru samt två inbjudna gäster, lagad av de bästa tillgängliga kockarna (jag och mannen alltså)
En liten sötsak efter maten. Idag har minlillapåsktips-seriekommittill en god avslutning. Påsken behöver inteinnebära att man frossar i sötsaker, många har ju svårt att sätta stopp om de gräver för djupt i påskäggen
Receptet är en omarbetad variant från Landleys kök. En otroligt vacker och inspirerandesida för alla som tycker om att laga mat, titta gärna in hos henne
Just i år betyder det inte bara massor av mat och julkakor, att världens bästa bror kommer hem och att ännu en världsmysig jul hos mormor och morfar är på gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.