Det finns ingen hejd på fördelarna med de här små godingarna, så testa. 200 g mjukt smör. 2, 5 dl strösocker. 2 tsk malen kanel. 2. 2-3 cm i diameter. 12-15 minuter mitt i ugnen. Leilas chocolate chip cinnamon cookies 36 st 200 g mjukt smör. 2, 5 dl strösocker. 2 tsk malen kanel
Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. 25-35 st. 2 ekologiska ägg. 1 dl sötmandel. 2. 25 minuter. Ta ut längderna och sänk ugnsvärmen till 125 grader. 25-35 st 100 g smör. 2 ekologiska ägg. 1 dl sötmandel
25-30 st. 1/2 g saffran. 1 dl strösocker4 1/2 dl vetemjöl (4 1/2 dl motsvarar 270 g)1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker200 g smör eller margarinportionsformar till mindre bröd 4 msk rårörda lingon eller hallonsylt Gör så här. Sätt ugnen på 200°C. 2. Grädda mitt i ugnen ca 12 minuter. 25-30 st. 1/2 g saffran. 4 1/2 dl vetemjöl. 4 1/2 dl m. 270 g. 200 g smör eller margarinportionsformar till mindre bröd 4 msk rårörda lingon eller hallonsylt Gör så här. Sätt ugnen på 200°C
2 dl vispgrädde. 250g kvarg. 2 tsk vaniljsocker. 1 1/2 msk citronsaft. 1/2 dl spad från aprikoshalvorna. 2 burkar á 420g aprikoshalvor i sockerlag. Kläm fast en bit bakplåtspapper i en form med löstagbar botten (24 cm i diameter). 2 dl vispgrädde. 250g kvarg. 2 tsk vaniljsocker. 1 1/2 msk citronsaft. 1/2 dl spad från aprikoshalvorna
Om du inte tål eller gillar mandel så kan du byta ut dem mot andra nötter. Inlägget Aprikos och kokosbitar – raw, paleo, clean eating dök först upp på Clean Eating by Annika
Sätt in formen i 225 grader i ca 20 min. Sätt in i ugnen samtidigt som kycklingen 225 grader ca 20 min. 2,5 dl crème fraiche. 2 msk mango chutney. 200 g fetaost
Rawfoodbollar, proteinbollar, nötbollar…. listan kan göras lång av dessa omåttligt populära godsaker. Dessa godbitar innehåller dock oftast nötter och därmed inte lämplig för alla att förtära
12 valnötter. likör 12 valnötter. Det här är första gången som jag provar att göra egen likör. Receptet har jag hittat i en klassisk kokbok från 1891 som heter Science in the Kitchen and the Art of Eating Well av Pellegrino Artusi
Häll den kondenserade mjölken över kexbottnen och fördela den jämt. 1½-2 dl. 100 g smält smör1 1/2 kopp smulade digestivekex (eller ca. 2. 20*20 cm. 25 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.