Nua Pad Namman Hoy
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g ryggbiff
  • 11½ msk sesam olja
  • 11 msk potatismjöl
  • 11 msk soja
  • 1200 g Champinjon
  • 13 st. Hackande salladslökar
  • 12 msk ostronsås
  • 11 msk pressa vitlök
  • 13 msk olja
  • 1½ dl vatten
  • 1500 g ryggbiff 1½ msk sesam olja 1 msk potatismjöl 1 msk soja 200 g Champinjon 3 st. Hackande salladslökar 2 msk ostronsås 1 msk pressa vitlök 3 msk olja ½ dl vattenSkär köttet i tunna strimlor. Lägg det i en skål och häll sesamolja, soja och potatismjöl över. Marinera köttet ca: 1-2 timme., Vänd bitarna då och då i marinaden. Fräs vitlök i oljan tills den har fått färg och lägg i köttet och woka tills köttet är klart. Tillsätt svamp och vatten. Smaksätt med ostronsås och låt allt bli genomvarmt och lägg sist i salladslökar. Om såsen är tunn, rör i lite potatismjöl och rör tills såsen tjocknar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.