Min jul ochmitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivetochtilloch med hunnit med att bara vara hemma ochinte göra något särskilt
Vi testade LeilaLindholm-sconesen med blåbär ochcitron, gör det. Ingentidtilllilla bloggen. Ochidag är det dessutom våffeldagen ochvi är hela stora familjentillsammans så jag ska få mammas våfflor
Skalaochfinhacka lök ochvitlök. Bara att fräsa lite lök, blanda ihopingredienser, klappa smeten tills den antagit en avlång rundad form och så iniugnen
Det går lika bra med frysta som med färska. Rör ner resten av ingredienserna utom blåbären. Helgen som gick bjöd ju på strålande sol ochriktig vårvärme
Men det skallinte vara krångligt, så idag blev det Italienskacantuccini… super goda. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Eftersom detta bröd är ganska sött så det är väl inget bröd som man ska äta varje dag direkt, men då och då tycker i alla fall jag att det är okej att käka ett lite sötare matbröd bara för att det är gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.