Hellre roligt, än perfekt får bli min devis framöver. Egentligen är jag väldigt fåfäng, men jag har bestämt mig för att sluta låtsas att jag är någon slags prydlig hemmafru som kan allt och lyckas med allt
Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig här bloggen, inte sant. Nu blev det så att jag använde den att linda in kycklingfiléer i och tillaga i en (förlåt att jag säger det själv) mycket god sås
Fyllningarna blev rårörda hallon och mjölkchokladmousse och tårtan spacklades sedan i vit nutellasmörkräm innan den täcktes och garnerades den med marsipan
Jag gjorde en ostrulle med Smör, Kanel, Kardemumma, lite Timjanhonung och Sesamfrön en dag. Kaffekonsumtionen har minskat en del sen vi slutade med kaffebröd
Snart sprider sig en doft av hembakat och du får njuta. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
Fyll på med körsbären och avsluta sedan med att lägga i mascarponesmeten. Avsluta med att sikta kakaopulver över eller gör en lätt chokladsås på smält choklad, grädde och eventuellt lite likör
Nu känns det som om bloggen inte riktigt hänger med i vädrets skiftningar. Det är kunskap som jag tagit med mig och har haft fantastiskt god nytta av, inte minst under min långa studietid
Men nu ska jag lägga upp mitt livschema bättre så jag inte stressar, att stressa är riktigt tråkigt. Inatt sov jag äntligen ikapp allt jag förlorat i veckan, om man nu kan göra så
I dag har det faktiskt varit en riktigt härlig dag med lite sol och några minusgrader. Oliver var jättertrött i kväll och jag såg framför mig en lugn fredagskväll i soffan med mat, vin, smågodis och På Spåret
Skär upp kycklingfiléerna så du kan bre ut fyllningen, snitta inte bara upp dem. Jag är inte någon löpare direkt och hade det inte varit för min väninna Jessica lurat med mig på tjejmilen nu två år i rad, så hade jag aldrig sprungit så här långt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.