Jaghar så lätt för att lägga av med saker. Smulan, please påminn mig om jagmissuppfattat. Har ju aldrig ens tyckt om det och endast druckit det i syfte att inte bli sugen på något gott och för att ha något att göra och för att det är lite sällskapligt att dricka
Detta igenkännande av symtom av att vara sur i kroppen, som jag faktiskt har fått bort genom att äta mer basisk föda i vardagen samt utesluta socker, gluten och laktos, visade sig också stämma när jag testade PH-värdet med PH-stickor
Det känns väldigt roligt attjag i dag "vågade" testa detta franska projekt. Det har länge stått på min att-göra-listaatt göra Makroner eller Macarons som de oxå heter
Trots attjag normalt skyr frukt i mat som pesten är den här rätten toppen. Ni får ursäkta att bilden inte är optimal, men detta inlägg är en räddningsaktion
Det korrekta namnet för en sådan rätt är terrine och som sådan borde den alltid betecknas, men vardagligt språkbruk har också häftat benämningen pâté på dessa rätter, som för övrigt alltid serveras kalla i motsats till de äkta pastejerna som kan serveras antingen kalla eller varma
De här är så plättlätta att baka så jag vet inte om det finns några tips att ge. Tyvärr är det inte bara att "översätta" ett "vanligt" recept, vilket hade varit väldans smidigt
Jaghar försökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligt en bekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.