Knäckig äppelpaj med råkräm Fyllning5-6 äpplen (som har fast fruktkött) 2 msk strösocker 2 tsk malen kanel. 1Knäckigt pajskal150 g smör 1,5 dl strösocker 0,5 dl ljus sirap 0,5 dl vispgrädde 3 dl havregryn 1,5 dl vetemjöl 0,5 tsk bakpulver 0,5 tsk salt www.koket.se
Key lime kladdkaka 200 g vit choklad. 1150 g smör. 12 dl strösocker. 12 tsk vaniljsocker. 1ca 1 krm salt. 11,75 dl vetemjöl. 13 ägg www.koket.se
Kladdkaka med extra allt Du kan prova om smeten är klar genom att hälla en droppe smet i ett glas med vatten och kolla så att det går att forma en mjuk kolaboll Toves kök
Vit chokladpaj med färska jordgubbar 300 g Digestivekex, fint krossade. 1100 g smör, smält. 12,5 dl mjölk. 12,5 dl vispgrädde. 10,75 dl strösocker www.koket.se
Kladdkaka med jordnötskolaNougatfluff. Rör ner jordnötterna och häll blandningen över nougaten. 1Nougatfluff1 burk marshmallowfluff 1,5 dl crunchy jordnötssmör. Värm i mikron i ca 20 sekunder på full effekt Häll ut nougaten på den kalla kladdkakan och låt stelna i kylskåpet www.koket.se
Clementinpannacotta Ingredienser Portioner. 6 Clementinpannacotta 3 clementiner (3 clementiner motsvarar 1 tsk rivet skal och 1 dl pressad saft) 3 gelatinblad 4 dl vispgrädde 1 dl strösocker 1/2 tsk vaniljpulver Solroskrokant 25 g smör 3/4 dl strösocker 1 dl solrosfrön Garnering 2 clementiner 50 g mörk choklad färsk mynta Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Smör 5 www.ica.se
Knäckig äppelpaj Fyllning8 äpplen (små eller 4 stora) 0,75 dl strösocker 2 msk farinsocker 3 tsk malen kanel 2 tsk malen kardemumma 4 msk potatismjöl (eller majsstärkelse) www.koket.se
Bountykladdkaka Kokosfyllningen gör du enkelt genom att blanda ihop kokosflingor med kondenserad mjölk. 100 g smör. 11,5 dl strösocker www.koket.se
Himmelsk cheesecake Ingredienser 3 dl grädde 2 tsk vaniljsocker 200 gram mascarponeost 250 gram philadelphiaost 0,5 dl socker 100 gram vit choklad 100 gram mörk choklad Dekoration 50 gram choklad , smält Puré 200 gram jordgubbar 2 dl socker Köp receptet www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.