En rejäl bit torskrygg med skirat smör och riven pepparrot. Hur mycket pepparrot man ska ha till är en smaksakRätt tillagad så ramlar den nästan sönder i sina skivor Torskrygg med skirat smör och pepparrot
Tina räkorna, om de är frysta. Skala dem och förvara i kylen. Skär torskryggen i fyra bitar. Blanda rimmlagen i en bunke och rör runt så saltet och sockret löser upp sig i vattnet
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrot och skirat smör. Innan jag bjuder er på denna fina rätt så är en liten förklaring och klagosång på sin plats
Jag skippade löken och använde okokt potatis och serverade med skirat smör, fantastiskt gott. Laxpuddingen blev väldig god, precis lagom salt och mycket smak av lax och dill, servera tillsammans med skirat smör
Tina räkorna, om de är frysta. Skala dem och förvara i kylen. Skär torskryggen i fyra bitar. Blanda rimmlagen i en bunke och rör runt så saltet och sockret löser upp sig i vattnet
Kokt torsk med ägg, räkor och skirat smörPortioner. 4 torskkotletter - ca 3 cm tjocka - beroende på hur stor torsken är 1 gul lök 5 vitpepparkorn 400 g räkor 2 Ägg 120 g skirat smör Servering. ca 3 cm tjocka - beroende på hur stor torsken är 1 gul lök 5 vitpepparkorn 400 g räkor 2 Ägg 120 g skirat smör Servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.