1. Rosta nötterna gyllene i ugnen på 200 grader, det brukar ta 10-12 minuter. Skalen ska börja spricka. 2. Gnid bort skalen i en handduk medans nötterna är varma
Slängde ihop en burk hemmagjort jordnötssmör när jag kom hem från gymmet, denna gången använde jag inte rapsolja, vilket gjorde att smöret blev lite torrare och det tog längre tid för det att gå ihop
1. Rosta nötterna gyllene i ugnen på 200 grader, det brukar ta 10-12 minuter. Skalen ska börja spricka. 2. Gnid bort skalen i en handduk medans nötterna är varma
Jag hade Urtekrams jordnötssmör med choklad i men blir säkert gott med vilket nötsmör som helst. Vispa upp äggvitan med sötningen och valfritt nötssmör
1,5 msk nötssmör. Den senaste veckan har vi haft rena värmeböljan i stora delar av landet, och allt man kan gå och tänka på är glass och mat som svalkar kroppen
jordnötssmör eller annat nötssmör. SVENSKA. Ni har frågat efter en lista på våra vanligaste produkter eller ingredienser som vi använder i våra recept och det tyckte vi kunde vara smart att lägga ut, så ni vet på ett ungefär vad som är bra att ha hemma
Aaah, vem älskar inte jordnötssmör. Detta från VitaPrana är ett ekologiskt jordnötssmör endast innehållande jordnötter, varken tillsatt salt eller socker - precis som vi vill ha det
Livsmedel som jag konsumerar till stor del är kyckling, nötfärs, ägg, äggvita, sallad av olika slag, mandelmjölk, kvarg, havregryn, vassleprotein, nötssmör, kakao samt smakhöjare/sötning såsom stevia strö och steviadroppar som jag använder till mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.