Han äter alla våra matrester så där har vi aldrig några problem. Jag menar, mitt företag, Goblin Creative är ju uppkallat efter honom, och han är med på var och varannan bild i mina inlägg
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Vi tänkte nämligen att det kunde vara smart, både för er del men också faktiskt för vår egen del, att ha alla våra länkar till våra olika sillrecept på ett och samma ställe
Veganska och glutenfria kex på bara tre ingredienseroch som barnen tycker om. Det här blev kex att ta med på resan och som passar att lägga ner på vilken utflykt som helst
Genast ledde det till en djupare diskussion i vårt kök, hur är det med vatten kanske vi måste ta med det, kan jag verkligen inte leva ett helt liv utan ostbågar, "men citron som är så gott måste ju vara med fast man blir ju inte mätt på det direkt" och kanske vi kan ta hela maträtter istället för enstaka ingredienser
Han brukar prata om hur många han kan äta på en gång och när Kronprinsessan Victoria gifte sig har det även varit väldigt mycket prat om de där bröllopsmazarinerna som fanns i affärerna
Alltihop är ekologiskt och precis så gott som det låter. Barnens favorit blev kokostärningarna, vi vuxna gillar ingefärstärningarna (som är lite riviga och ganska söta) samt överraskningen granatäppelkärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.