I alla fall testa att baka den här pajen med ett tunt mandelskal, len citronkräm och ett fluffigt marängtäcke, är helt säker på att du kommer att älska den och jag själv önskar innerligt att jag hade en bit kvar i kylen
Ha det så gott alla trädgårdsvänner i novembermörkret. När man är sugen på något gott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
Grytan ärfärdignär såsen reducerats och tjocknat. Idag är vi alla irländare. Men även Dublin ståtar förstås med en katedral uppkallad efter nationalhelgonet
Ur hälsosynpunkt är det därför absolut befogat att använda mjöl med högre fiberhalt, mer protein och mer näring istället för vanligt vetemjöl som är ett otroligt processat mjöl
En knaprig salladär gott att äta till, som lite kontrast till den lättuggade rätten. Antagligen har min variant inte mycket gemensamt med en "äkta" fåraherdens paj men moset ovanpå tror jag i alla fall stämmer
Perfekt på vardagar när blodsockret är lågt och alla i familjen vill ha mat nuuuu. Hur som haver ett plättlätt middagstips såhär i början på veckan, prova vetja
1färdig skivad korv, t ex pepparoni, chorizo eller salami. 1prästost, gärna 1878, (17%). 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°
Kyckling är bra mat och går hem här hos oss. Men nu känner jag att jag fått lite ny inspiration och tänker lägga de extra pengarna på något annan spännande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.