När jag såg det här receptet hos Tina, så såg det både gott ut och lät gott. Hade ett annat bekymmer när rätten skulle lagas, att förklara för Milia att just dessa räkor behöver inget vatten att simma i - längre
Då har man späck hemma som man kan nyttja när man gör hamburgare, biffar eller andra färsrätter. Börja med att göra färsenoch rulla järparna genom att blanda älgfärs, späck, finhackad lök, finhackad vitlök, ägg, rosmarin, spiskummin, persilja, paprikapulver, salt och peppar
Jag är ju mindre strikt nu när jag hittat en bra balans att hålla vikten. Att ha kommit så långt och äntligen lärt sig hantera sin kropp med vad den behöver och mår bra av, och att jag lärt mig hantera att stoppa i tid
Ost är valfritt, men jag har inte haft det på den här på bilden. Du ska använda pajskalet för min ostpaj, men ersätt smöret med kokosolja (smaköls eller med smak, båda funkar) Förresten är ju ostpajen perfekt till kommande kräftskivor *tips tips*
Tillaga en stek, skär upp i tunna skivor och gör en marinad av en massa goda grejer. Förresten, ni som är Stadium medlemmarhar väl inte missat att det är klubbkväll imon
Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter. Vi gör ofta biffar hemma ochhäromdagen så lagade jag nötfärsbiffarmed bladpersilja, lök, mynta och vitlök i
Jag vill få ett e-mail när någon kommenterar på detta inlägg. Ibland så får man vara lite lat… Jag beställde och hämtade sashimi (sushi utan ris)… Det är ju så otroligt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.