Stryk upp kanterna jämnt ochfintmed hjälp av en palett och strö ev med rostad flagad mandel. Jag har gjort min egen variantpå Casablancatårtan och använt hackad daimi glassmeten mellan de spröda marängbottnarna som sedan toppas medvispad grädde och banan
För övrigt har det varit en skön helg med H, med sconesfrukost ochäppelpajsfika, vilsamma stunder och mera aktivatimmari ett av stadens shoppingkvarter
Tror dock jag sparar kladdkakan till helgen eller något annat lämpligttillfälle, men om nivill baka finnshärmitt bästa receptpå kladdkaka - denna variantmed en riktigt god lakritskolafudgepåoch passar utmärkt att servera med grädde ochfärskabär
Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv litapåsina smaklökar, receptär super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Klassisktreceptpå rulltårta med sylt – gör så här. Fler receptpå rulltårta. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Här kommer receptetirepris om det är någon som vill baka. Prognosen är god med andra ord och jag motar bort eventuella stråk av stress som så ofta tendera att uppkomma i kroppen även med ett förestående sommarlov, innan jag varvat ner ordentligt
En månad har gått (lite drygt) sen kalaseftermiddagenifebruarioch jag kan se påbilderna att dagsljuset håller på att fall trots att klockan inteär så mycket
Stek vitlökenoch de soltorkade tomaterna tillsammansmedkycklingenbaconen. Perfekt att laga och det brukar alltidbli en massa över, toppen att ha tillkommande vecka
Jag valde att fylla mina skal med en ganche gjord på hallonpure, choklad ochlitelakritslikör från Italien som jag fått till skänks för att använda i något recept
De vegetariskaoch många gånger veganska receptenär skapade för att lagas och vara mättande som de ärochinnehåller då till exempel tillräckligtmedprotein – men jag anger även tips hur mankombinerar rätterna medanimalisktprotein om man önskar det
Smaka av med salt och peppar. Det jag tycker är svårast med att räkna är att fördela kalorierna jämt under dagen så man har ordentligt kvar när det är dags för middagenpå kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.