Pajen kan förvaras någon dag i kylen, men är absolut godast direkt när marängen är extra fluffig. Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Närmanärsugenpå något gott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
Förra året bakade jag den härmandelmarängtårtan som ärbåde lättbakad och god. Byt ut vispgrädden mot havre-soyagrådde och du får en bådegluten-och mjölkfri tårta till midsommar
När egentiden breder ut sig ochman bakar bananabread på veganskt vis. Hade värsta beslutsångesten innan jag till slut bestämde mig för ett par som jag tror jag kommer bo i, när väl värmen slår till på allvar
Där stod jag - spritt språngande naken (ja vilken syn) - efter att ha kommit ut från morgonduschen, vilat blicken på persikan som av en outgrundlig anledning hamnat på hatthyllan ochdärefter använt min slutledningförmåga och hittat bilnyckeln på golvet bakom korgen med vantar och halsdukar
jo, jag gillar faktiskt hösten, det är så lugnt och gott, man får lediga helger över att bara gå hemma och mysa påochnärman kanske varit ute en runda i trädgården eller bara känner sig allmänt frusen, vad värmer då bättre än varm choklad
Det gäller liksom att njuta så mycket det går av våren, både vad gäller primörer och natur. Närman delar ut recept på bästa rabarbersmulpajen med mandeloch vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.