Myslördag med goa vänner
Keramikrik
Keramikrik
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 gr högrev (man kan använda annat kött också (tex fläskkarré, kycklinglårfilé)
  • 3 klyftor vitlök
  • rivet skal av citron
  • Salt
  • Olivolja
  • 5-7 timmar Jag ställde in det innan vi åkte till jobbet och när vi kom hem efter
  • 4 timmar var det ännu inte klart, så det fick stå ett par timmar till
  • 1 knippe färsk sparris (eller sugarsnaps eller haricovertes) Koka några minuter i saltat vatten.
  • 1 ask coctailtomater. Ugnsbaka i 125 gr ca 1- 2 timmar 1 granatäpple (eller djupfrysta grnatäppelkärnor). Slå ur kärnorna.
  • 1 liten fp djupfrysta sojabönor. Koka 1-2 minuter i saltat vatten.
  • Coctailkapris (om du gillar det)
  • Dressing
  • 1 riven eller pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk vinäger
  • 3 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Aioli
  • 250 grader ca
  • 15 minuter eller tills potatisen fått fin färg och blivit härligt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.