Med det här receptet får du 20 plockportioner. 1. Mosa laxen med ost, majonnäs, dill och citronskal. Smaka av med salt och peppar, ställt kallt till serveringen
Utöver det har jag gjort svampstuvning på champinjoner och trattkantareller till crustaderna samt en paj på grönkål, ruccola och ädelost som jag toppat med valnötter
Tapenade. - klassisk frank olivröra med smak av vitlök och sardeller passar perfekt att fylla små munsbitar med1 brk svarta oliver utan kärnor1-2 vitlöksklyftorpersilja1-2 sardeller (eller inga alls
1 burk crème fraiche 1 burk rom 2 msk dill rör ihop, häll i små crustader och njut, man kan med fördel lägga på räkor eller kräftstjärtar❤️Kram Mille 1 burk crème fraiche
Crustader med två olika fyllningar. Oftast är det väl med blandade känslor som väckarklockan ställs igen, många uppskattar att komma tillbaka till rutinerna i livet igen men på samma gång så är det så skönt att vara ledig och inte ha så många måsten
Ställ ut crustaderna i en ugnsfastform. Lägg blandningen i crustaderna, men inte över kanten. Tapenadeost – 12 crustader. 12 crustader. 12 crustader Ugnen på 225 grader Ställ ut crustaderna i en ugnsfastform