Flanksteken är riktigt smakrik och har en relativt grova köttfibrer, köttet är mörat i minst tio dagar i vacuum innan det kommer till butiken och fortsätter möra fram tills förpackningen öppnas
ni använder lite av spadet som blev över i påsen, att pensla över köttet. Låt köttet. flankstek på närmare 1kg av bulltofta kött och direkt vandrade tankarna iväg på. är 3 timmar av tålamod men ni behöver inte ens bry er om köttet för det sköter. 1kg av bulltofta kött och direkt vandrade tankarna iväg på. 3 timmar av tålamod men ni behöver inte ens bry er om köttet för det sköter
Gnid in köttet med vitpeppar och salt. Häll på rödvinet och sedan vattnet- det ska täcka köttet. 1 kg högrev1 morot1 palsternacka1 gul lök1 purjolök3 lagerblad3 dl rödvin (el matlagningsvin) Vatten Lite färsk timjanSalt, vitpeppar Sätt ugnen på 90 grader
Köttet. Smaka av med köttbuljong, soja, gelé, salt och peppar. Koka köttet. Grilla köttet6. Mina olivträd "blommar", men jag kommer nog inte att kunna titulera mig olivoljeproducent för det ☺Kokt och grillat högrev med gräddig grönpepparsås och lövtunna potatisskivor
Fräs köttet, pudra över mjölet och häll sedan i resten av ingredienserna. Kreolsk gryta. En riktig gammal klassiker som testades för första gången med barnen
Skär ner osten i tunna skivor och fördela på köttet. Rulla ihop köttet och bind ett steksnöre runt. Bryn köttet runt om och lägg sedan över det i en form
Lägg i köttet och marinera i en timme. Torka av köttet och bryn i stekpanna med smör på båda sidor. Blanda vinäger, olja, soja, krossad vitlök, salt och peppar i en plastpåse
Marinera lövbiffarna i sojan i minst 30 minuter. Låt stå i rumsvärme. Hacka vitlöken fint. Hetta upp oljan i stor stekpanna och fräs grönsakerna mjuka tillsammans med vitlöken