Skala, dela och finhacka lök & vitlök. Vegitarisk lasagnemedhalloumi, spenat & pumpakärnor,. Varva tomatsås, lasagneplattor, pumpakärnor och halloumi i en ungssäker form
Koka upp såsen med salt samt svart- och vitpeppar. Däremot har ni alla kännedom om att jag inte kan följa recept (ofta hittade på ICA, liksom detta) - inte ens mina egna
Skala, dela och finhacka lök och vitlök. Smaka av med salt och peppar. Skär halloumin i tunna skivor. Jag gjorde min utan fryst spenat, eftersom det är något jag helst inte stoppar i munnen
500 g räkor med skal. 1 blodgrape. 1 lime. 1 tsk finhackad chilifrukt. 1 msk finhackad bladpersilja. 1 msk finhackad koriander. 1 msk olivolja. 1 tsk salt. 1 krm svartpeppar. Viktigt att man använder lax som varit fryst minst 3-5 dygn för denna rätt. Låt dra i kylen i minst 1 timme. 500 g räkor med skal. 1 blodgrape. 1 lime. 1 tsk finhackad chilifrukt
Börja med den vita såsen och avsluta medlasagneplattormed lite vit sås ovanpå. Ta fram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smulad fetaost och tomatsås
salt & peppar. se och det tillagades mestadels av pappa och Jonas. Jaha, ännu en vegetarisk lasagne. Det är något som händer med konsistensen när halloumiosten och pastan samarbetar mellan lagren av tomatsås…
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
Sedan ett lager medspenat-ostblandningen. Ett gott alternativ till vanlig ” köttig ” lasagne. Men vill gärna skära ner på köttintaget och går det att göra ett gott alternativ som med denna lasange är det bara ett plus
Nu när det är färdigjobbat blir det mer för tid för nånting jag skulle kunna göra på heltid bara för att det är så himla kul - nämligen laga och fota mat
)Lasagnen är vegetarisk och innehåller bland annat spenat, getost och soltorkad tomat. Häll resten av gräddmjölken i kanten på formen, så att inte lasagneplattorna blir torra
Varva sås, spenat och lax med pastaplattorna i tre eller fyra lager i en ugnsfast form. Tryck till de sista plattorna lite extra och toppa med den sparade såsen och riven ost
Salt & peppar. Salpimentar y añadir la nuez moscada y la mitad del queso rallado. Börja med att ha lite sås i botten av formen så lasagnen inte fastnar, sedan lasagneplattor, spenat, rökt lax, sås, plattor, osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.