Recept på den Glutenfria Färskpastadegen finns HÄR. Jag kavlade helt enkelt ut degen och skar ut lasagneplattor som jag sedan lade i en ugnsform varvat med en tomatsås
Jag har fått många bra recept och tips ur boken LCHF för tjejer av Cathrine Schück och det som jag testat senast är ärter smaksatta med mynta och citron samt fetaost
Men nu finns det goa grajor i affären så man kan göra en eko-reko-red-thai-curryigen. Scampi som kan köpas billigt är gott MEN förstör miljön eftersom dessa odlingar gått helt överstyr
Mynta passade precislika bra i, kanske ännu bättre. Denna röra har jag gjort tidigare med basilika. Tidigare använde jag mynta enbart tillmojito men det är ju riktigt gott i mat och bakverk också
Lös jästen i vattnet, tillsättrågsikt och rör till en slät smet. Dett kan med fördel göras i matberedarens bunke som sedan får stå framme med locket på eller plastfolie
BarillaFusilliEko. Koka upp lätt saltat vatten och koka fusillin al dente. Skär under tiden den rökta osten i tunna stavar, skölj körsbärstomaterna och dela dem i klyftor
Slå melonröran i glaset, rör om och fyll upp med is, gärna krossad, dekorera med vattenmelon. I vårt köksfönster står det denna sommar en myntaplanta som växer och skjuter skott för glatta livet, varje gång vi öppnar fönstret så omges vi av en doft av tandkräm så det står härligatill
Toppa med några paprikaskivor (av dekorativt syfte) och hyvla några bitar parmesan och lägg på. Faktiskt jättegott, myntasmakenblirmild och liksom mer kryddig när den blir varm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.