När muslin är klar i ugnen blandar du ner kokos ochrussin. Koka sedan dadlarna (i det vattnet) tillsammans med äpplet som du skivat, skalat och urkärnat tills allt är mjukt
När muslin är klar i ugnen blandar du ner kokos ochrussin. Koka sedan dadlarna (i det vattnet) tillsammans med äpplet som du skivat, skalat och urkärnat tills allt är mjukt
Finfina muffins, bakade med mitt favoritmuffinsrecept - så självklart blev de sköna, skämt åsido. Dessa muffins bakade jag i somras, när bärtiden var i sitt esse, och det helt enkelt bara var till att gå utanför dörren hos familjen, för att frossa i bärplockning direkt från kvisten
Det kanske låter konstigt och annorlunda medkanel i maten, men det blir väldigt gott. Det är så gott och man kan ju variera med olika kryddor osv från gång till gång
Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokos och färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Späd med en aning vatten och pressad apelsin om du tycker det verkar för tjockt. I steriliserade burkar med locket hårt åtdraget står den sig säkert flera månader, men jag tror nästan att den går åt fortare
Bortsett från att de färdiggräddade muffinsen inte smakade ett enda uns av kaffe, pga att jag försökte mig på att använda normalstarkt bryggt kaffe, istället för kaffegranulat alternativt riktigt starkt bryggt kaffe
Blanda sedan ner russin, kokoschips och gojibär. I det här receptet uppnås detta med hjälp av söndermixade äpplen, som även ger en fantastisk smak till granolan tillsammans medkaneloch vanilj
Du håller dig mätt länge och du blir fylld med energi. Jag har aldrig varit en frukostmänniska, men efter att jag har börjat exprimentera med min kost så inser jag hur gott det kan vara med frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.