Morots- och sötpotatischutney med kokosblomssocker och smak av kanel och ingefära
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g morötter
  • 400 g sötpotatis
  • 200 g gul lök
  • 3 stora vitlöksklyftor
  • 150 g gula russin
  • 2 dl mangobalsamico (Zeta)
  • 2 dl vatten
  • rivet skal och saft av 1 ekologisk apelsin
  • 1 stor kanelstång
  • 2 msk färskpressad ingefärssaft (finriv färsk ingefära och krama ur saften)
  • 2 tsk salt
  • 1 msk mango curry (Santa Maria)
  • 2 dl kokosblomssocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.