165 g ägg, rumstempererade [3 st] 170 g strösocker [2 dl] 150 g smör 200 g vit choklad 120 g vetemjöl [2 dl] 5 g vaniljsocker [2 tsk] 3 g salt [0,5 tsk] 1 citron, zest ca 100 g röda vinbär ca 0,5 dl kokos, till formen florsocker, till servering
Fylal muffinsformarna till 2/3 och grädda cirka 25-30 minuter. Rose cupcake. a sight of love for you. Jag längta efter Rosessens väldigt länge eftersom jag vill gärna bakar roscupcake cupcakes och många sorter av kakor som smaka ros
Men bananer och choklad går väldigt bra ihop, så varför inte i muffinsform. Servera muffinsen ljumna och de är som en blandning av kladdkaka och fondant
Gör ett hål i muffinsen och klicka i fyllningen. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Vispa ihop ägg, filmjölk och olja, och blanda ner i mjölblandningen
Igår bakade jag dessa dukan-muffins (himmelsk goda för en som saknar bröd). Efter det häller du smeten i formar (jag använde mig av en såndär gummiform för muffins)
När man vill baka något gott och snabbt så är det väldigt smidigt att svänga ihop en sats muffins. Den här muffinssmeten skiljer sig lite från de jag brukar arbeta med, den innehåller inget smör och inte heller något ägg
Med ett bra grundrecept på muffins går de att variera helt efter fantasi och säsong. Placera muffinsformar i muffinsplåt och fördlea smeten till hälften i varje form