Härom veckan satte jag morgonkaffet i halsen när jag fick ett mail från Årets Kock. De uppmanade mig att söka till Årets Kock 2013 efter att jag blivit rekommenderad av folk i branschen under en kampanj på mässan Gastro Nord
Bakelsen består av chokladbotten,sockerkaksboten,morotskräm,rabarberkompott med grädde. Morotskräm. Börja med en chokladbotten, lägg på ett lager morotskräm, därefter den ljusa sockerkakan
Gris är årets trendkött nummer ett om man ska tro på Arlas Kockrapport som kommer varje år. Och då pratar vi inte om fläskfilén eller kotletten, utan det ska vara annorlunda styckningsdelar som inte använts på länge i restaurang-och hemmaköken
Slå av vattnet och blanda ihop med morotskrämen. . God morgon. Här kommer dagens middagstips, för de små, de stora, de lata och de som är sugna på billigt och gott
Kyckling och dragonmousseline och timjanstekt kycklingbröst med morotskräm och bakade lökar, kycklingskyslungad spetskål, syltad morot, brynt smör och kycklingjuice
Värm morotskrämen. Klicka morotskrämen vid sidan om och ös över skyn. 1. Sätt ugnen på 100 grader. Salta och bryn kycklingen gyllenbrun i olja tillsammans med krossad vitlök och timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.