Gulbetor med gratinerad getost
DN
DN
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk olja och strö över 1 tsk salt. Rosta morötterna mitt i ugnen tills de är helt mjuka, ca 25 min 3. Bryn smöret under omrörning. Mixa hälften av morötterna till en slät kräm med det brynta smöret och crème fraiche. Krydda med ¾ tsk salt.
  • ca
  • min
  • 1 msk olja, vinäger och honung till en vinägrett. Krydda med 1 krm salt och ½ krm peppar.
  • ½ msk olja. Krydda med 1 krm salt och ½ krm peppar.
  • 6. Skär getosten i skivor och lägg dem på gulbetorna
  • 7. Lägg upp morötterna, morotskräm, svamp, betor och getost på

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.