Morotsbröd i långpanna ( havuclu ekmek )
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl mjölk eller
  • 50 gr jäst
  • 50 gr flytande margarin eller
  • 1/2 dl olja
  • 2 stora finrivna morötter
  • 1 tsk salt
  • 2 msk ljus eller vit sirap
  • eller socker
  • 4 dl vetemjöl special
  • 8 dl fullkornsmjöl av dinkel
  • 30 minuter Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den lätt
  • 30 minuter Grädda i mitten av ugnen i
  • 225 grader ca
  • 15-20 minuter Ta ut brödet ur långpannan och låt det svalna på galler under bakduk
  • 50 gr ma
  • 50 gr
  • 1 ca
  • 500 gr kepekli unyaklasik 300 gr kadar un

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.