Grahamsrutor med kesella Låt bröden kallna på galler under bakduk. Strö över lite grahamsmjöl och platta ut degen så att den täcker hela långpannanHemmets Journal
Honungsbröd i långpanna Bryt loss brödrutornavidservering. Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med mjölken. Tillsätt kvarg, honung, rumsvarmt smör iklickar, havrekliHemmets Journal
Sirapsbröd i långpanna Detta sirapsbrödetilångpanna gjorde jag både tilllillejul och i går och hade med mig. Låt brödet stå en timmei ugnen systrarnasdrömmar
Bröd i långpanna med sesamfrön, havtorn och tranbärIdag så ville jag ha ett riktigtsmakriktfrukostbröd med massor av gotta i. Pensla bröden med vatten och strö på sesamfrön Fredriks Fika
Havregrynsbröd i långpanna Kan inte du lova mig, att du någongång ilivet bakar detta fantastiskalångpannebröd gjort på havregrynsgröt Niiinis
Havrerutor i långpanna Skär rutor med en degskrapa och nagga degen med en brödnagg eller gaffel. Kavla ut degen till en rektangulär platta lika stor som långpannanHemmets Journal
Havrerutor i långpanna När mina föräldrar var på besök bakade jag det här brödet. Pensla brödet med mjölk och strö över havregryn Bakglädje
Morotsbröd i långpanna ( havuclu ekmek ) Att baka brödilångpanna är väldigtsmidigt och enkelt. Man behöver inte knåda, rulla och baka ut brödetSalt & Peppar
Bröd i långpanna Jag brukar baka brödeti en mindrelångpanna, för att få brödet högre. rågsikt eller lantbrödsmjöl. Mät upp grynen, kli och smör i en bakbunke Matklubben.nu