Vegetariskt

Vegetariskt

  • 8 Recept
Lat lasagne med svamp och grönkål

Lat lasagne med svamp och grönkål

Ingredienser Portioner. 4 300 g färsk svamp (t ex champinjoner) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 msk olja 200 g gröna blad (t ex strimlad mangold, grön- eller svartkål eller hel bladspenat) 2 askar färskost (à 200 g) 4 dl mjölk 1 dl riven lagrad ost 1 tsk salt 2 krm peppar 1 paket färska lasagneplattor (à 200 g) smör till formen Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Falafel med citronyoghurt

Falafel med citronyoghurt

Att jag bloggar måste ju betyda att jag har något riktigt gott att dela med mig av. Det stämmer. För i går gjorde jag Falafel efter ett recept jag hittade i senaste numret av tidningen Matmagasinet (10/17)
Blomkål i kryddsmör

Blomkål i kryddsmör

Hej på er. Jag har legat i 90 minuter hos min fransstylist och slumrat, sååååå himla skönt alltså. Skön lugn musik i högtalaren och skön omvårdnad
Lasagne med halloumi, spenat och pumpakärnor

Lasagne med halloumi, spenat och pumpakärnor

Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 paket färska lasagneplattor (à 200 g) 3 msk tomatpuré 500 g krossade tomater 1 tsk flytande honung 1 grönsaksbuljongtärning 2 msk hackad färsk timjan (eller 1 tsk torkad timjan, för 4 portioner) 4 dl vatten 200 g fryst bladspenat 2 halloumiost (à 200 g) 1 1/2 dl pumpakärnor (gärna rostade) 1 1/2 dl riven prästost salt och svartpeppar ev färsk timjan till garnering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Grönsaksgratäng - Recept | Arla

Grönsaksgratäng - Recept | Arla

Gör så här Sätt ugnen på 200°. Skär blomkål och broccoli i buketter. Koka dem lätt ca 3 min och häll av vattnet