Krämig pasta med karamelliserad lök, rött vin & gorgonzola. Fredagkväll = pastakväll, eller hur. Speciellt om pastan är super krämig och innehåller rött vin och ost
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. En så god skapelse har rätten att återuppstå och den gick hem hos gästerna även den här gången
Uppdaterat - Tips från Facebookgruppen "Fegovego". Jag älskar enchilada så mycket att jag till och med njuter av den absolut sorgliga fuskvariant man får på ställen som Taco Bar
Gör så här. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Skär av ändarna och skiva auberginen i 1 cm tjocka skivor. 3. Halvera potatisen och koka den i cirka 5 minuter
Det här är en av de där rätterna som liksom har stått på min lista av klassiska maträtter att laga, och idag kändes det som en bra dag för lite fransk comfortfood
Kvällens megahit blev den här krämiga morotssoppan. Till soppan bakade jag bröd. Har velat testa Urtekrams fiberbakmix ända sen den kom ut & idag gavs ju ett guldtillfälle
Äntligen fredag och oj vad jag längtar efter lugn och ro, familj och kärlek och en massa god mat. Pappa fyller jämnt i år, jag kan knappt förstå att han fyller 70 år
Jaha, ännu en vegetarisk lasagne. Kan det va intressant. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingredienserna inte är något utöver det vanliga – himla speciell och himla god