Testa det här helt glutenfria receptet – du kommer inte att ångra dig. Det är många som tror att man måste ha skorpsmulor i köttbullesmeten för att få härligt saftiga köttbullar som håller ihop bra, men det är inte sant
Bara ett helt gäng med goda köttbullar. Det är en stor sats, så man får beväpna sig med ett uns tålamod innan man ställer sig och börjar trilla köttbullarna, men å andra sidan är det praktiskt att göra mycket på en gång och frysa in det som inte går åt
Väldigt behändigt att laga faktiskt – låt er inte skrämmas av att de ska kokas innan stekning, det är gjort på max tio minuter och stekningen går ju istället ännu snabbare sedan jämfört med köttbullar
Min vänliga kollega hjälpte mig snabbt ur denna knipa genom att dels skicka två länkar med glutenfria receptsidor samt trycka ut ett recept på dessa indiska köttbullar, som låg på mitt skrivbord morgonen därpå
Rulla till köttbullar och stek i smör tills de fått fin färg och lägg åt sidan. Häll i vattnet i pannan där du stekt köttbullarna tillsätt soya, salt och peppar
Mormorsköttbullar hade magiska egenskaper. De här bullarna är väldigt goda men mormors står fortfarande i en klass för sig och dess like kommer tyvärr aldrig att ätas mer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.