Köttbullar med julsmak - glutenfria förstås
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g blandfärs - 70/30 - absolut färsk
  • ½ dl mald chia - Bravara och Immun är mina hovleverantörer när det gäller chiafrön och mald chia.
  • 1 dl grädde
  • ½ dl vatten
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 stora ekologiska ägg
  • 3 normalstora vitlöksklyftor
  • 2 tsk salt - gärna Himalaya
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk mald ingefära
  • 2 krm malda kryddnejlikor
  • 2 krm malda pomeransskal
  • nymald svartpeppar och vitpeppar "på känn" - jag tog ganska många varv på pepparkvarnarna
  • smör/olivolja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.