4 stora
tärnade tomater </span></li>1 tsk salt </span></li>3 msk olivolja </span></li>4 fläskkotletter med ben à ca 175 g </span></li>½ tsk grovmald svartpeppar </span></li>1 hackad gul lök </span></li>1 tsk strösocker </span></li>1 tsk torkad dragon </span></li>
Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
4 stora tärnade tomater 1 tsk salt 3 msk olivolja 4 fläskkotlettermed ben à ca 175 g ½ tsk grovmald svartpeppar 1 hackad gul lök 1 tsk strösocker 1 tsk torkad dragon
Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
4 fläskkotletter. 1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
På dagens middags meny kommer det inte finnas medChutney, tror inte det passar till stekt torsk med nypotatis men, efter en grillhelg är jag /vi, familj som gäster helt besatta
Fläskkotlett i ugn med gräddig tomatsås. Sätt kotletterna med såsen i ugnen och låt det koka ihop i. fläskkotlettermed ben (4 st). 900 g fläskkotlettermed ben
Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Det gör inget om mangon inte är riktigt mogen, eller för den delen lite övermogen, använd 1 eller 2 chilifrukter beroende på hur stark chutney du vill ha
Använd en stor stekpanna med höga kanter och lägg i en rejäl klick med smör. Salta och peppra fläskkotletterna och bryn dem sen i smör cirka 1-2 minuter på varje sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.