Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Färsen skall vara ganska lös, för då blir den bra och inte kompakt när den blir färdig
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Börja med att lägga in bakmargarinet i frysen, skär sedan rabarberba i fina tärningar. Häll smeten i en smord och bröad långpanna och fördela rabarberna däröver
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Det fina med att laga cheesecake i glas är att man inte behöver kämpa med gelatin. Dekorera med exempelvis krossade hallon, färska jordgubbar och citronmeliss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.