Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
Drag skinnet av strömmingsfiléerna och skölj dem noga. Lägg dem sedan i en skål eller spann med lock. Blanda vatten, ättika, salt och rör om noga, så att saltet löses upp
Skala och strimla potatisen ganska tunt. Skölj och skär purjolöken fint. Skär kasslern i skivor och sedan i strimlor, stek dessa i stekpannan med lite grillkrydda tills all vätska försvinner och det blir en lätt stekyta på strimlorna
Spelar det någon roll om jag kallar det lammgryta eller lammcurry. Tydligen enligt Marcus. Är det indisk mat jag lagar så ska det heta curry, som då är namnet för gryta
420 g 5-minuterssill. Pesto1 kruka basilika 2-3 klyfta vitlök 1 bit parmesanost, fint riven, ca 1 dl 50 g pinjenötter, rostade ca 1 dl extra virgin olivolja salt (efter smak) svartpeppar, nymalen (efter smak)
Igår så gjorde jag en kasslerfrestelse, det är ett bra alternativ till dom som inte tycker omjansons frestelse, fast dit hör inte jag, jag älskarjansons frestelse, nog om janson och tillbaks till denna sötnosDetta behöver du
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.