Eftersom vi inte var hemma i onsdags så kollade vi på finalen av Grillmästarna när vi kom hem i torsdags och jag blev lite inspirerad av deras mixed grill tallrikar (grattis Martin föresten även om jag höll på Jimmy som ju faktiskt bor här i Torslanda)
Banda alla ingredienser och krydda med flingsalt och svartpeppar. Skär mango och avokado i tärningar. Allra godast blir salladen om du låter den stå ett par timmar innan servering, men vänta då med att tillsätta avokadon eftersom den lätt bli mörk, trist och väldigt kladdig
Hittade fina entrecot(er) med ben, ekolgiska biffar och tunnskivad högrev. Innan du ska grilla så ”duttar” du köttet med lite hushållspapper för att ta bort den vätska som saltet dragit ur
Det är högsäsong för dem just nu så de är extra saftiga och goda, med andra ord köp dem. Jag fick en kasse av Florida Grapefrukt med en lite godsaker i
) Sist köttkvarnen och korvhornen monterades på köksmaskinen resulterade det i chorizo som i sin tur hamnade på en mixed grilltallrik där det fick sällskap av potatissallad med olika sorters salladsblad, en skiva grillat lamm, en bit revben och kall tomatsås
Smaka av med salt och peppar. Häll av bönorna i ett durkslag och spola dem kalla och låt rinna av. Skala lök och vitlök, skiva löken fint och riv vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.