CafédeParis-smörochkryddsmör med fetaost från Grillmat LCHF. Detblir en Östersund-special med stora LCHF-profiler som Dr NisseSimonsonochLindhaVikström från bloggen Halva Lindha
Förutom min suveräna brushetta (ödmjuk som vanligt) så blev detgrilladekyckling- och grönsaksspett med en härligtpepprig mangosalsa, potatisklyftorochCafédeParis
Idag serveras det en utbankad ochgrillad fläskkarré med en dallrande hemgjord cafédeParis. Är bara vädret rätt är det en riktigliten pärla den där platsen och om det nu skulle skitasig, tar viiigendet bland vingårdaroch cypresser i Toscana någon vecka senare
Till sådana konstigamänniskor som inte tycker om fisklagade jag tidigare ofta Entrecôte CafédeParis, men jag tror inte att jag gjort det sedan jag boddei Umeå,
Servera entrecôten toppad med CafédeParisoch varma haricots verts toppade med flingsalt. Det är även gott med pommes frites eller klyftpotatisoch sallad till
CafédeParis smörEtt klassisktochlyxigtkryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligtochdet här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Vanligt är att man formar smöret inslageti gladpack till en rulle tilldiametern av en femkrona (ungefär), fryser denoch skär skivor av det när det behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.