Blanda ut jästen med det ljumma vattnet, rör i salt, honung och olja + eventuella smaksättningar. Blanda ner mjöl, men inte hela mängden på en gång, försök att ha tålamod med att röra en stund emellan, även om det är kladdigt
Idag finns mitt recept på Kokos & Lime proteintryfflar i vit choklad på Proteinpow. Till frukost åt jag lite av min nyttigare Tomtegröt med mjölk, kanel och stevia strö samt mitt glutenfria Vörtbröd med 10% ost och julskinka, gott
Nu lider jullovet verkligen mot sitt slut. Redan fredag imorgon och sedan är det bara helgen kvar. Det är bara att se till att njuta av de sista dagarna ordentligt
Vid det här laget har det hunnits med ett antal surdegslimpor här hemma, och för varje gång testar jag nån liten ny detalj för att få brödet precis som jag vill ha det – och nu har jag hittat vad jag tycker är det godaste hittills
Jag lagade för en tid sedan ett väldigt gott surdegsbröd gjort på vetesurdeg. Det är enkelt att göra, men måste stå och jäsa i ca 1 timme + lite till och det passar bra till t
Den godaste falafel jag någonsin har ätit är i Amsterdam & Paris. En härlig skapelse som påminner väldigt lite om den mer torra modellen som serveras här i Sverige, samt med många fler gröna tillbehör som till exempel syltad rödkål
Nu blev det en smaskig tacopaj med samma pajskal som jag hade till skinkpaj. Pajskalet är gjort bl a på sesammjöl och liknar både i konsistensen och smaken "vanlig" pajdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.