Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenävenbacon eller liknande
Jag gör kanske någon rätt i min Crock-pot som ofta bara blir godare av att stå till sig någon dag i kylen, eller gör lasagne eller köttfärssås som jag fryser in, potatis eller rotfrukter vi ska äta senare i veckan kan skalas och läggas i vatten, etc
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Kola ochHallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Inspirationenfullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna in i min fena lilla kreativa värld
Tillsätt buljongenoch låt det koka sakta en stund. Garnera eventuellt innan serveringenmed lite finhackad paprika, några dillkvistar eller något annat som du tycker passar
Vispa ihop dragonbalsamicon för hand medsenap, äggulor och några korn salt i en rostfri bunke. Den är lättgjord ochjättegod, och ett riktigt bra alternativ till egengjord äkta bearnaise - som kan vara lite knepig att få bra om man inte har snitsen - och färdigköpt, som i sin tur nästan alltid innehåller en massa konstigheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.