Smaka av med salt och peppar. Server med en fräsch sallad. Det blev ingen svampplockning i helgen, tiden räcke helt enkelt inte till när det stod annat kul på schemat samt att vädret var för bra för att befinna sig i en myggrik skog där jag förmodligen inte ens skulle hitta nån svamp
Den är särskild god ihop med fräsch sallad. Tryck ut degen i formen och upp med degen i kanterna. Ta bort från värmen och rör ner osten, smaka av med salt och peppar
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Man kan göra en romsås som kan serveras till men det går lika bra med en grönsallad. Ställ kallt en stund, nagga den med en gaffel och grädda i 200 grader i 10 minuter
Smaka av med salt och peppar. Varva sedan med svamp- och renskavsblandning samt bechamelsås. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.