Hittar du hitvia Facebook villjag bara nämna att vi uppdaterar bloggen varje dag, ibland två gånger om dagen och här hos oss får du tips om allt från mode, mat och inredning
Och nu känns det ändå helt okej, jag vet att jag så få börja ikonditoriet, jag vet att jag kommer att få börja ibageriet sen och närjag ska få gå in på pralintillverkningen
) Eftersom jag själv intevar hundra procent nöjd med denna så blev jagverkligen superförvånad och har just precis (efter några dagar) lyckas smälta in att jagfaktiskt vann
Vissa saker kan man rädda och det tänkte jag att detta avsnittet skulle handla om. Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispningi den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihopigen
Receptet väckte ett minne från närjagprecis hade börjat arbeta som logoped. Jaginsåg bara några minuterinnan det var dags att gå hemifrån, i måndags morse, att det var absolut nödvändigt att sätta en pizzadeg
Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jagfick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmyslillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbakai den ungefär 100 gånger men intetagitmig för att göra någonting ur den, men på
Närjagvar hemma hos minväninna Mona för några dagar sedan, bjöd hon på de har rutorna och jag hann knappt svälja den första tuggan innanjag gastade att det här receptet måste jag ha, alltså sååå goda
Jag vet att jag tjatar om renovering, golv och kaos, men vet ni, nu har Mr C kommitigång med golvet och det ser ut att bli så himla bra, så snart så kommer det bilder och nislipper höra mitt tjöt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.