Misoglaserad aubergine med grekisk yoghurt och kronärtskockor
Citroncest  -
Citroncest -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 portion
  • 1 liten aubergine
  • 2 kronärtskockor
  • 3 msk grekisk yoghurt
  • Gräslök
  • Russin
  • Olivolja
  • Marinad
  • 2 msk misopasta
  • 1 msk agave
  • 5 msk vatten
  • 1 nypa salt
  • 30 minuter
  • 200 grader
  • 20 minuter
  • 20-30 minuter
  • 1 se
  • 1 small eggplant
  • 3 tablespoons Gr
  • Raisins
  • Olive oil
  • 2 tablespoons miso paste
  • 1 tablespoon agave
  • 5 tablespoons water
  • 1 pinch of salt
  • 30 min
  • 20 min
  • 20-30 min

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.