Minibrödpuddingar med Saffran
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 9 st små
  • Karamellsocker
  • 1,2 dl socker
  • 2 msk vatten
  • Pudding
  • 3 mellanstora ägg
  • ½ + 1 msk dl socker
  • 2 vita formbrödskivor (jag använde ICAs Toastbröd) Totalt ca 50 g bröd
  • 0,5 g Saffran
  • 2,25 dl mjölk
  • 1,25 dl vispgrädde eller ännu hellre Smetana, men hade inte det hemma idag
  • korinter (inlagda i rom + lite socker någon dag innan eller bara neutrala
  • Karamellsocker
  • 1,2 dl socker
  • 2 msk vatten
  • Pudding
  • 3 mellanstora ägg
  • ½ + 1 msk dl socker
  • 2 vita formbrödskivor (jag använde ICAs Toastbröd) Totalt ca 50 g bröd
  • 0,5 g Saffran
  • 2,25 dl mjölk
  • 1,25 dl vispgrädde eller ännu hellre Smetana, men hade inte det hemma idag
  • korinter (inlagda i rom + lite socker någon dag innan eller bara neutrala

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.