Oftast när man tänker på banankaka så är det ju något som liknar en mjuk pepparkaka, men min idé när jag först gjorde den här var att det saftiga från bananen skulle uppväga att det blir lite torrare av att använda saffran, och det visade sig bli en riktigt bra kombo
Recept. Anette Kristoff. ons, 2013-11-20 23. 06. 30min. (0). Börja med att stöta saffranet, ev med lite socker. Smält smöret och bryt ner chokladen så att den löser sig helt
Related PostsSmå DetaljerEn saftig saffranskrans ala ErnstMin Klong gloria pryder sin platsPizzasnurror till glöggbordetGlögg recept , bjud på god drink till glöggminglet med Blossas hantverksglöggFall in love every day
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.