Mini-panna cotta med rabarberkompott och kardemummakryddat havrekrisp
SMASKENS.NU
SMASKENS.NU
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 80 stycken
  • 15 dl grädde
  • 5 dl gammaldags mjölk
  • 2 dl råsocker
  • 2 vaniljstänger; delade och urskrapade
  • 10 gelatinblad, generöst blötlagda
  • Kardemummakryddat havrekrisp
  • 3 dl havregryn
  • 0,5 dl rörsocker
  • 25 gram smör
  • 0,5 kardemummakärnor, mortlade
  • några nypor flingsalt, efter smak
  • Rabarberkompott
  • 800 gram späd rabarber
  • (0,5 -1 dl vaten)
  • 1,5-2 dl råsocker
  • 2 msk maizena + 0,5 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.