Panna cotta på melon med chili- och ingefärsmarinerad fruktsalladPortioner. Skär upp panna cottan i skivor, arrangera fruktsalladen och slå upp melonshoten i glas
Chris såg ett spännande recept på en dessert och jag gjorde en egen version på den. Ni behöver göra en sats mandelskorpor, en och en halv sats rabarberkompott alltså 750 gram rabarber men bara 2 dl socker och 1 st urskrapad vaniljstång, och uteslut vaniljpulvret och en sats med mascarponecreme. Och då har ni en kanon dessert för 8 personer
Lägg päronkompotten på pannacottanoch strö över kaksmulorna. Om kompotten är för lös, så lyft ur päronen och koka ner vätskan och blanda sedan ihop med päronen igen
Vaniljglass medrabarberkompottoch italienska maräng. Mitt näst mest lästa inlägg är lemon curd, del två, det vill säga vaniljparfait med lemon curd och italiensk maräng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.