Varva jordgubbsmarinaden med grädde och digestivekex. Varva med smulade digestivekex. Den här fräscha och bäriga efterrätten vispar du ihop på mindre än fem minuter
1några kvistar citronmelissSmält chokladen i vattenbad (lägg chokladen i bitar i liten skål, ställ skålen i en kastrull med småkokande vatten). 1Blanda den smälta chokladen med crème fraiche och citronskal. 1Vispa grädde och socker till det blivit riktigt fast
Garnera moussen med urgröpt innehåll av passionsfrukter, chokladhjärtan, hallon och citronmeliss. Fortsätt vispa tills marängsmeten svalnat och blivit blank
Smält smör i en kastrull, tillsätt socker och låt det karamellisera. Ta bort blandningen från plattan och rör ner det varma kaffet och chokladmjölksdrycken
Chris såg ett spännande recept på en dessert och jag gjorde en egen version på den. Ni behöver göra en sats mandelskorpor, en och en halv sats rabarberkompott alltså 750 gram rabarber men bara 2 dl socker och 1 st urskrapad vaniljstång, och uteslut vaniljpulvret och en sats med mascarponecreme. Och då har ni en kanon dessert för 8 personer
Vaniljglass medrabarberkompottoch italienska maräng. Mitt näst mest lästa inlägg är lemon curd, del två, det vill säga vaniljparfait med lemon curd och italiensk maräng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.