Vaniljglass medrabarberkompottoch italienska maräng. Mitt näst mest lästa inlägg är lemon curd, del två, det vill säga vaniljparfait med lemon curd och italiensk maräng
Pudra bullarna med florsocker och ringa över den smälta chokladen med en sprits. När senaste numret av Hembakat kom var detta ett av recepten jag fastnade för och eftersom det inte fanns så många bullar i frysen passade det bra att baka dessa
Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Lite krispigare yta, krämigt inre som smakar vanilj och så mördegsbotten som man bara inte kan låta bli att älska
Häll över olja, peppar, timjan ochkrossade vitlöksklyftor. Tryck till med sked eller gaffel. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Blanda ströbröd i grädde och låt vila medan löken förbereds. Faktiskt riktigt bra att göra det då och då, eftersom det gömmer sig en del där under som man glömmer
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.