Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs. Hamburgare med saffranspicklad schalottenlök, citronmajonnäs och serranoskinka Cook Time
Hamburgare. Skala och finhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och fräs lök och svamp tills svampen har vätskats ur och fått lite färg
Förra veckan köpte jag och F årets första semla men som vanligt blev vi inte helt nöjda så det var bara att göra egna för då VET jag att de är perfekta
Grilla hamburgaren väl, osten ska hinna bli varm och smälta inuti. Finhacka lök och vitlök. Lite sallad, ett par tomatskivor och pestodressingen sedan har du den bästa hamburgaren du någonsin ätit
I lördags blev det oxfilé med den här salladen och jalapeno poppers. 1 avocadotomater, gärna i olika färgerett gäng mozzarellabollarcitronsaftolivoljafärska, hackade örter, gärna basilikasalt och pepparBlanda ihop allt utom avocadon och låt stå i rumstemperatur en timme
Smörj aluminiumformarna med olja. Varje år då vi anordnar glöggfest så försöker jag hitta något roligt och nytt recept och i år blev det detta men jag har inte följt receptet utan vi gjorde på vårt sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.