Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslawoch tillbehör. Skala och riv morötter och skiva vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
Tycker du att det blir kletigt så är det lättare att fukta händerna med vatten och forma, detta gör att det inte klibbar lika mycket och de får ofta snyggare form
Blanda väl och servera röran till hamburgaren som steks. Lägg grönsakerna i en skål, tillsätt gräddfil och dijonsenap och krydda med salt och svartpeppar
Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslawoch tillbehör. Skala och riv morötter och skiva vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
Hamburgaremed bröd. En coleslawmed hemgjord aioli som bas. Ochcoleslaw. Och klyftpotatis. Till gårdagens nybakade hamburgerbröd åt vi självklart hamburgare
Coleslaw är godaste tillbehöret till grillat, speciellt hamburgare. Men köpe-majonnäs är inte alltid så gott, speciellt inte om man jämför med hemmagjord majonnäs som blir så krämig och len (och känns inte fet och äcklig som många som man köper
Lägg varje boll form och gör ett hål i varje med ett mjölat finger. Blanda den ena biten med kakao. Schackrutor, hallongrottor (utan pappersform) och chokladsnittar
Kommentarer
erik.zetterstrom-1
Vi brukar göra på högrevsfärs.
Logga in eller Registrera för att kommentera.