Fläskfilé medtomatsalladochmozzarellaost. Så efter att ha sett jättefina gröna, orange, gula och röda tomater av olika form och storlek i mataffären (man måste inte alltid gå till hallen för att hitta sånt) blev jag sugen på att göra en Italien-inspirerad tomatsalladmed lite passande protein till
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater ochmozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
trädgården och sedan nykokta betor med rostade valnötter ochmozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Men, när jag fick med mig typ ett kilo ruccola och ungefär lika mycket mozzarella hem efter ett event jag höll i här för ett tag sedan så tänkte jag att det väl var dags att göra slag i saken
Smaksätt med salt, peppar och balsamvinäger. Lägg på tomatsåsen ochmozzarellaost. Här en med serranoskinka, men den la jag på efter pizzan kommit ur ugnen och ruccola på det
trädgården och sedan nykokta betor med rostade valnötter ochmozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.