4 4 port ris (gärna basmati) 1 gul lök ca 500 g nötfärs 1 tsk olja 1 krm kanel 1 tsk spiskummin 1 tsk sambal oelek 1/2 dl tomatpuré 1 köttbuljongtärning 400 ml kokosmjölk 1 msk majsstärkelse 1/2 dl vatten 3 tomater salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Fräs lök och vitlök med tomatpuré. Varva köttfärssåsen med tunt skurna potatisskivor i en ugnsform. Tillsätt aubergine och färs, stek tills färsen är genomstekt
Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslaw och tillbehör. Skala och finhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna
Blanda ströbrödet med mjölken och låt det svälla en stund. Blanda gurkan med resten av ingredienserna. Riv den skalade gurkan grovt och pressa ut så mycket av vätskan som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.