Fisk

Nudelsallad med krämig tonfiskröra

Nudelsallad med krämig tonfiskröra

Tonfiskröra2 burk tonfisk i vatten 0,5 rödlök 0,75 dl majonnäs 3-4 msk sriracha salt. Tonfiskröra2 burk tonfisk i vatten 0,5 rödlök 0,75 dl majonnäs 3-4 msk sriracha salt
Torskpaket med sparris, potatis, örter och citron

Torskpaket med sparris, potatis, örter och citron

Ingredienser Portioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron salt svartpeppar peppar 8 ark bakplåtspapper 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan
Citronbakad lax med potatis och grönsaker

Citronbakad lax med potatis och grönsaker

Lägg ner den frysta fisken i långpannan, krydda, lägg på citronskivor. 1. Sätt ugnen på 225 grader. Skiva potatisen i tunna skivor, jag använder matberedarens tunnaste insats
Crepes med räkor

Crepes med räkor

Crêpes. blanda mjöl och salt i en bunke. Rör ned 2 dl mjölk och vispa ut klumparna. Vispa sedan ut resten av mjölken samt äggen till en jämn smet
Catarinas torsk med citronsås och pepparrotspotatis

Catarinas torsk med citronsås och pepparrotspotatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 1 msk salt 1 l vatten 600 gram torskfilé 1 msk smör Pepparrotspotatis 700 gram potatis , mjölig 1 dl vispgrädde , 1-1,5 dl 1 dl mjölk 40 gram smör 1 krm salt 1 krm vitpeppar 0,8 dl pepparrot , färsk Citronsås 100 smör 1,5 dl vispgrädde 1 dl crème fraiche 0,5 kruka(or) gräslök 0,5 st Citron 0,5 krm cayennepeppar 1 krm salt , efter smak 1 krm svartpeppar , efter smak Tillbehör 140 gram bacon 150 gram sugar snaps 100 gram rädisor Köp receptet Näringsvärde Kcal
Siris sillklämma på matjes

Siris sillklämma på matjes

2 förp hela matjessillfiléer (à 200 g) 600 g potatis, kokta 1 knippe rädisa 1 rödlök 1 knippe gräslök 50 g smör 4 tunnbröd 2,5 dl crème fraîche 1 ask krasse svartpeppar
Fisk med mandel

Fisk med mandel

Dela fisken i filéer. Sprid ut fisken i formen. Fördela mandelröran över fisken och platta till här och där till ett täcke
Grillad makrill med spenatkräm

Grillad makrill med spenatkräm

Toppa med tomaterna som har legat på fisken. 1. Skär bort alla ben från makrillen och dra av det yttersta skinnet på samtliga filéer